27. maja 2017 Karl Jenkins: The Armed Man - A Mass for Peace

Sobota, 27. maja 2017, ob 20. uri, Športna dvorana Logatec
Karl Jenkins: The Armed Man - A Mass for Peace
(Veliki vokalno-instrumentalni concert, Simfonični orkester Cantabile, Univerzitetni pevski zbor DerCHOR, Bern, Švica, MePZ Adoramus, Logatec.

Karin Stubi Wolgemuth, sopran
Peter H. Cunz, solist islamske molitve
Ruedi Kämpf, dirigent
Marjan Grdadolnik, dirigent

Simfonični orkester Cantabile po nepozabnem gostovanju v Švici nadaljuje zgodbo tudi doma in predstavlja veliki vokalno-instrumentalni projekt, Jenkinsovo mašo za mir, ki nosi naslov 'Oboroženi mož' in ima močno protivojno in protinasilno sporočilo.
Po treh izjemnih koncertih v Švici, neskončno dolgi aplavzi, stoječe ovacije, solze med publiko in nastopajočimi, izredna energija med pevci in orkestraši ter mnogo pohval po izvedbah se zgodba nadaljuje tudi v Sloveniji.
Pridite in se prepustite čudoviti glasbi na koncertu, na katerem se bosta pridružila tudi gostujoči 100 - članski švicarski Univerzitetni pevski zbor DerCHOR iz Berna ter mešani pevski zbor Adoramus.

Vstopnice: www.eventim.si in prodajna mesta v sistemu Eventim (Petrol, Pošta Slovenije); 8 € v predprodaji in 10 € na dan koncerta, za OŠ mladino vstop prost

Lepo vabljeni. )
Org. in info: Simfonični orkester Cantabile , www.cantabile.si , Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.


Najava prireditev za spletni koledar

Za vsebino najav, katerih organizator ni Občina Logatec, zbiratelj napovedi - Občina Logatec - ne odgovarja. Kako objaviti prireditev na tej spletni strani? Več tukaj.

Zakaj gre župan na določene prireditve in na določene ne, kdo od organizatorjev ima prednost pri datumih in zakaj Občina Logatec ne določa kdo sme imeti prireditev na določen dan?

Prijava na e-novice

Email naslov: