Preskoči na vsebino

Na silvestrski večer bo z nami … JonasSobota, 31. decembra 2016, ob 19. uri, Velika dvorana Narodnega doma Logatec

Na samega Silvestra večer se bomo v toplini Narodnega doma še zadnjič letos družili na gledališki predstavi. Pa ne samo družili, po njej bomo nazdravili, pred njo mrzlično iskali svoje sedeže, med njo pa se približali tistemu človeku, za katerega ima marsikdo občutek, da ga že zelo dobro pozna. Velja za najbolj kontroverznega estradnega zvezdnika v Sloveniji Je dobitnik največ Viktorjev in bolj skrivnosten od same skrivnosti.

Jonas.

O Jonasu in njegov predstavi so v matičnem gledališču Špasteater zapisali: »Nihče v deželi dvojine in fovšije ni počel več nenavadnosti, pustil močnejšega pečata in karizmatično osvajal občinstvo, kot ravno Jonas Žnidaršič. Soustvarjal je Radio Študent, švercal računalnike, spreminjal televizijo, učil nas je biljarda in predvsem ‘pecanja’, zdravil je v Kliniki Tivoli, izbiral prve missice Slovenije, bil v prvih vrstah, ko smo spoznavali tehnologijo Apple-a in tudi, ko so nas začarale prve komercialne televizije, ustregel je želji po polovički in glasu ljudstva ... in … počel še marsikaj.

Najbolj zagonetni slovenski zvezdnik bo končno spregovoril… o vsem, kar nas zanima, a ga nikoli nismo upali ali mogli vprašati. Vas zanima, kako je spreminjal življenja Slovencev? Kdo je Jonas? In kdo si ga to upa vprašati? Na silvestrski večer?«

Vabljeni, da se nam pridružite za uro in dvajset minut.... s penino in zdravicami vred pa še kakšnih dvajset več. Na zadnji večer letošnjega leta.

S komedijo gostuje Špasteater, avtor: Jonas Žnidaršič, režiser: Lado Bizovičar, igra: Jonas Žnidaršič.

Prodaja vstopnic po ceni 10 eur: www.eventim.si in prodajna mesta sistema Eventim Si.
Org. in info.: Občina Logatec, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Foto: Dejan Nikolič

Občina Logatec
Tržaška cesta 50 A p.p. 60
1370 Logatec

Tel.: (01)7590600 Fax.: (01)7590620
[email protected],
www.logatec.si

MŠ: 5874661000, DŠ: SI55512844
TRR: IBAN SI56 01264-0100001228; UJP
BIC koda (SWIFT): BSLJSI2X
GPS: N=45,9168, E=14,228