Preskoči na vsebino

Moja občina.si Logatec Občina Logatec si prizadeva za čim večjo in redno obveščenost svojih občank in občanov, pri čemer se zaveda pomena sodelovanja z vami. Različne lokalne organizacije in posamezniki ste tisti, ki pomembno prispevate k pisanemu dogajanju v vašem kraju, zato se je vaša občina odločila za uporabo spletnega medijskega portala MojaObčina.si. Portal je namenjen tako Občini Logatec kot tudi vsem občankam in občanom Logatca, da objavljajo svoje vsebine na enem skupnem prostoru

MojaObčina.si Logatec - Vsak je soustvarjalec lokalnega utripa v Občini Logatec

Da je objavljanje omogočeno prav vsem v občini Logatec, je velika prednost, saj tako v javnost pridejo tudi tiste novice in dogodki, ki dajejo občini poseben čar in ki bi sicer lahko ostali prezrti! S pomočjo MojaObčina.si Logatec lahko tudi vi delite vaše ideje in se povežete s sokrajani! Vabljeni torej najprej k registraciji oziroma k prijavi, če ste registracijo že opravili, nato pa napišite novico ali napovejte dogodek, ki se bo kmalu zgodil!

Ravno številčnost avtorjev zagotavlja raznolikost tako vsebin kot tudi zvrsti novic, saj na portalu najdete zanimive intervjuje, (foto)reportaže, komentarje, video in avdio posnetke in druge priljubljene vsebine, ki se običajno iščejo v Logatcu.

Vse vsebine iz Logatec na enem mestu in v vašem e-poštnem nabiralniku

Na MojaObčina.si Logatec lahko spremljate aktualne novice in prihajajoče dogodke v Logatcu, pobrskate pa lahko tudi po

ü  prostih delovnih mestih v Logatcu in okolici in

ü  seznamu vseh lokalnih podjetjih v Logatcu in okolici.

V Občini Logatec vsak petek izhajajo e-novice, ki vsebujejo najbolj brane novice preteklega tedna, koledar prihajajočih dogodkov in vremensko napoved za Logatec.

Pomembnejšim in pozitivnim objavam v Logatcu portal MojaObčina.si nameni tudi več pozornosti. Objavi jih na občinsko Facebook stran, jih vključi v tedenske e-novice in jih izpostavi v druge občine, saj jih na ta način približa še večjemu občinstvu!

Pridružite se priljubljenemu portalu Občine Logatec in postanite tudi vi soustvarjalec/ka vsebin iz občine Logatec!

Ste danes že preverili, kaj je novega v Logatcu?

Občina Logatec
Tržaška cesta 50 A p.p. 60
1370 Logatec

Tel.: (01)7590600 Fax.: (01)7590620
[email protected],
www.logatec.si

MŠ: 5874661000, DŠ: SI55512844
TRR: IBAN SI56 01264-0100001228; UJP
BIC koda (SWIFT): BSLJSI2X
GPS: N=45,9168, E=14,228